Jesper

Jesper heeft heel lang gevochten tegen leukemie. Helaas heeft hij de strijd niet gewonnen. Woorden als deze zouden niet geschreven mogen worden! Jesper is onze naamgever en inspiratie om zoveel mogelijk op te halen voor KiKa!

Jeroen

Oom van Jesper, en oprichter van het team. Klein begonnen bij de lokale Run for KiKa hardloop evenementen. In 2016 de overstap ggemaakt naar Run for KiKa Marathon. Samen met Danny hoopt hij in 2021 in Boston de beroemde World Marathon Majors te voltooien.

Gerrit

Gerrit liep in 2015 zijn eerste marathon voor KiKa in New York, daarna volgde nog Tokyo en Chicago. Dit jaar zal Gerrit voor KiKa de speciale Corona-proof marathon lopen die door KiKa op het prachtige eiland van Texel wordt georganiseerd. In 2021 hoopt hij samen met Jeroen en Danny de Boston Marathon te lopen.

Danny

Liep in 2016 voor het eerst een marathon voor KiKa in New York, sindsdien is hij zich blijven inzetten. Samen met Jeroen hoopt hij in 2021 in Boston de beroemde World Marathon Majors te voltooien.

Kevin

In 2016 liep Kevin net als Jeroen en Danny de New York marathon voor KiKa. In 2019 herhaalde hij deze prestatie door de marathon van Berlijn voor KiKa te lopen.