Nieuws

Gerrit en Danny voltooien de Gent Marathon

Zowel Gerrit den Hartog als Danny Rinkema hebben zondag 28 maart 2021 deelgenomen aan de Sofico Gent Marathon 2021. Voor beide heren was het hun eerste hardloop evenement sinds ruim een jaar. Hoewel het nog even spannend was met de aanhoudende besmettingen of het wel door kon gaan, waren de heren na afloop dik tevreden over hun Belgische avontuur in Gent en de geleverde prestaties!

125th Boston Marathon niet voor Team Jesper

Met veel verdriet heeft Team Jesper moeten vernemen dat de B.A.A. de organisatie achter de Boston Marathon heeft besloten om in 2021 geen internationale touroperators toe te laten. Uiteraard balen wij enorm van deze medeling. Hoewel we de beslissingen wel kunnen begrijpen door de aanhoudende pandemie en onzekerheden, kwam het besluit hard aan. Onze inschrijvingen worden in ieder geval doorgezet naar 18 april 2022!

125th Boston Marathon naar 11 oktober 2021

De BAA heeft bekend gemaakt dat de Boston marathon is gepland op 11 oktober. Hoewel natuurlijk een hoop onzeker is nog of dergelijke grote evenementen daadwerkelijk kunnen plaatsvinden is het hoopvol dat deze aankondiging gemaakt is. Jeroen, Gerrit, Alex en Danny kijken dan ook hoopvol vooruit naar de toekomst en hopen straks op Boylston Street over die finish te kunnen gaan. 

Team Jesper loopt op 28 maart in Gent

Jeroen, Gerrit en Danny zullen op 28 maart 2021 deelnemen aan de Sofico Gent Marathon. Het is de organisatie gelukt in samenwerking met overheid en gezondheids instanties een evenement neer te zetten wat corona-proof is. Uiteraard is een hoop afhankelijk van hoe het de komende tijd gaat zijn, maar wij zijn er klaar voor en kijken uit naar een eerste echte run sinds ruim een jaar!

2e KiKa Memorial Run op 29 augustus 2021

Ook in 2021 zal Team Jesper weer een Memorial Run organiseren. Deze 2e editie zal plaats vinden op 29 augustus 2021. Omdat op dit moment nog veel onduidelijk is hoe de wereld er tegen deze tijd uit zal zien gaan we voorlopig even uit van een virtueel evenement. Echter bieden wij wel de mogelijkheid alvast in te schrijven voor een 5km run om de Maarsseveense Plassen. 

125e Boston Marathon uitgesteld naar Herfst

De 125e Boston Marathon welke gepland stond voor 19 april 2021 is uitgesteld naar een datum in de herfst die later bekend wordt gemaakt door de B.A.A. in verband met de aanhouden COVID-19 pandemie. Tijdens deze 125e editie van de Boston Marathon zouden Jeroen, Danny en Gerrit aan de start verschijnen voor Team Jesper. 

Team Jesper bij Run for KiKa @home in Maarsen

Zondag 27 september heeft Team Jesper het parcours uitgezet en de starts verzorgt voor het 3e Run for KiKa @home event. Voor deze edities waren er op 12 locaties in Nederland daadwerkelijke routes uitgezet waar deelnemers konden hardlopen. Jeroen, Gerrit en Danny waren voor Team Jesper als KiKa ambassadeurs aanwezig om alles in goede banen te lijden in Maarsen. Een mooie dag met een nog mooiere opbrengst voor KiKa!

Boston Marathon Virtual Experience voltooid!

Jeroen, Gerrit en Danny hebben alle 3 de Boston Marathon Virtual Experience voltooid. Gerrit liep deze al op 6 september j.l. Jeroen en Danny deden het op de 13e. 42,195 kilometer voor KiKa, in de warmte en zonder andere lopers of publiek. Het bleek mentaal zeer zwaar te zijn, je mist toch net dat stukje support. Maar met jullie in onze harten is het gelukt! Nu is het wachten op de officiele Boston medaille, die komt later! Het ontvangst, met finish en lekkers was super!

Website Live!

Ons laatste project, de Team Jesper website is live!

KiKa Memorial Run een groot succes

Op zondag 30 augustus 2020 hebben bijna 100 deelnemers meegedaan aan de eerste KiKa Memorial Run. Het bleek een daverend succes, er werd hardgelopen, gewandeld en ook gefietst door deelnemers van jong tot oud! Alle deelnemers kregen na afloop een prachtige medaille, maar nog veel belangrijker er werd een prachtig bedrag opgehaald voor KiKa!